Gratis proeflessen

Regelmatig worden er door SalsaSamen gratis proeflessen, kort voor de start van nieuwe (beginners) cursussen, gegeven. De proefles is bedoeld als een korte kennismaking met de salsa en zeker een aanrader! U krijgt een beeld van hoe de lessen worden gegeven en welke lesstof er tijdens de cursus(sen) worden behandeld. Hier worden alle bewegingen goed uitgelegd voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe cursussen starten weer vanaf donderdag 3 juni 2021. Zie ons lesrooster voor meer informatie.

De 1e les is een gratis proefles voor nieuwe cursisten.

Wil je je opgeven voor de 1e les stuur dan een mailtje, een appje of een berichtje via één van onze social media kanalen.

Vanwege COVID-19 zijn max 30 personen per uur, in de zaal toegestaan vanwege de 1,5m afstandsregel dus VOL=VOL.

Locatie: Spel- en Sportvereniging De Sportbond, Zuidendijk 363 B, 3317NR Dordrecht (achter woonhuis nummer 363, naast de Kennedy school)

Wilt u een keer een gratis proefles bijwonen of heeft u een andere vraag neem dan contact op met Wendy van der Zee via e-mail salsasamen@gmail.com of tel nr. 06-5571 1739

* Tip kledingvoorschriften (voor mannen en vrouwen): luchtige kleding. Mogelijkheid tot korte mouwen. Denk aan een vestje die uitgedaan kan worden. Schoenen met een gladde zool en een flesje water.