Lesrooster

SalsaSamen biedt salsa LA-style lessen voor verschillende doelgroepen.

De cursussen die in september starten bestaan uit 12 lessen van 12 weken en vinden wekelijks plaats op een donderdag. één les duurt 60 minuten. Naast Salsa wordt tijdens de cursus ook enkele keren kort aandacht besteed aan de muziekstijlen Merengue, Bachata, Cha Cha en de Kuduru. Zo proeft u ook van andere Latin stijlen en ontdekt u hoe divers Salsa nu eigenlijk is. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de technieken, tips, handige weetjes, de achtergrond van de verschillende dansstijlen en diverse leuke figuren. Het is niet verplicht om als koppel in te schrijven. Ook vrouwen of mannen alleen zijn vrij zich in te schrijven om de cursus te volgen. SalsaSamen doet haar best om de verhouding in de lessen tussen mannen en vrouwen evenredig te houden. Wij zorgen ervoor dat tijdens de lessen niemand stil staat en iedereen aan bod komt om te dansen.

Vanwege COVID-19 is er door het RIVM voor alle dansscholen een dansprotocol opgesteld. Hierin worden alle voorzorgsmaatregelen benoemd waaraan een dansondernemer zich moet houden tijdens de lessen. De komende periode zal SalsaSamen druk bezig zijn om goed voorbereid vanaf september te kunnen gaan starten met haar lessen. Want gezondheid gaat voor alles!

 • Denk hierbij aan de 1,5m afstandsregel tussen de danskoppels
 • Gezondheidscheck met vragenlijst vooraf
 • Er wordt alleen gedanst door vaste dansparen (2 mensen uit 1 huishouden of 2 personen uit verschillende huishoudens die de hele les met elkaar samen dansen)
  *Het is toegestaan iedere les met iemand anders te dansen, als je gedurende de les maar met elkaar blijft dansen
 • Tijdens de les niet wisselen met andere dansers
 • Hygiëne maatregelen
 • Goede ventilatie
 • En meer

We willen jullie met een veilig gevoel kunnen laten dansen. Hopelijk komen er voor die tijd nog meer versoepelingen.

Wil je op de hoogte blijven van het dansprotocol? Kijk dan op www.dansondernemers.nl of klik hier voor de laatste nieuwe dansprotcol.

Ruim voor de start van de lessen zal SalsaSamen haar voorzorgsmaatregelen bekend maken door middel van een mailing, op de website en op de socials. We gaan er in ieder geval weer leuke lessen van maken!

Houdt onze website dus in de gaten.

Lesrooster september – november 2020  (12 weken)

Locatie donderdag: Spel- en Sportvereniging De Sportbond, Zuidendijk 363b, 3317NR Dordrecht (achter woonhuis nummer 363, tegenover de Kennedy school).

Ervan uitgaand dat vanaf september de 1,5m afstandsregel nog geldt kunnen wij maar een max aantal personen kwijt in de zaal. Dit is per les maximaal 16 personen (8 dansparen).

Weet je al zeker dat je in september weer wilt gaan salsadansen meld je dan alvast aan. Inschrijven + betaling is dan verplicht en mogelijk via het online inschrijfformulier.

Zitten de lessen bij start van de cursussen nog niet vol dan zal de regel gelden vol = vol.

Cursussen donderdag:

 • Donderdag: 19.00 – 20.00 u. Alle leeftijden salsa beginners 1 (€120,-, 12 weken)
 • Donderdag: 20.15 – 21.15 u. Alle leeftijden salsa instromers (€120,-, 12 weken)
  *Beheersing van de beginnerspassen
 • Donderdag: 21.30 – 22.30 u. Alle leeftijden (half)gevorderden (€120,-, 12 weken)
  *Beheersing alle beginners cursussen

Data donderdag lessen 

03/09 – 10/09 – 17/09 – 24/09 – 01/10 – 08/10– 15/10 -29/10-05/11-12/11-19/11-26/11
*Donderdag 22-10 geen les i.v.m. herfstvakantie

 

* Tip kledingvoorschriften (voor mannen en vrouwen): luchtige kleding. Mogelijkheid tot korte mouwen. Denk aan een vestje die uitgedaan kan worden. Schoenen met een gladde zool en een flesje water.