Privélessen

SalsaSamen biedt ook privélessen. Anders dan door het volgen van lessen in een groepscursus is dat men in een privéles in een korte tijd heel veel leert. Dit komt omdat er meer persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Een privéles kan zijn voor een individueel persoon, een koppel of meerdere personen.

Er wordt geluisterd naar de wensen van de persoon. Leert u graag snel de basis Salsa maar wel op het door uzelf aangegeven tempo, dan kunnen twee lessen van een uur u hierin al heel ver brengen. De lessen worden met een plezierige en ontspannen sfeer gegeven. Ook voor de basispassen Bachata of Merengue of Cha Cha Cha kunt u bij SalsaSamen terecht voor privélessen.

U bepaalt het tempo en samen denken we mee naar waar u naar toe wilt en wat uw doel is. Denk aan uw bruiloft, uw verjaardagsfeest of op uw bedrijfsuitje? Wilt u daar een salsadansje laten zien? Met behulp van het volgen van privélessen is dit in korte tijd mogelijk!

Samengevat waarom een privéles salsa?

  • Je kunt al salsadansen, maar je wilt je techniek perfectioneren
  • Je wilt graag op jullie bruiloft, jouw verjaardag of op een bedrijfsuitje een salsa (openings)dans laten zien
  • Je wilt je partner verrassen omdat zij of hij al salsa kan dansen maar jij nog niet helemaal
  • Jij en je partner zouden dolgraag op een salsacursus willen gaan maar door omstandigheden kunnen jullie niet van huis of kunnen jullie niet op de genoemde lesdagen en door het nemen van privélessen kunnen jullie toch in korte tijd salsa leren dansen.

Een Privéles van SalsaSamen kost €50,- per uur/per koppel. De prijs is inclusief 30 minuten reistijd.

Voor de volledige prijslijst SalsaSamen 2019 zie onze prijslijst 2023

Wilt u meer informatie over de privélessen en de beschikbaarheid neem dan contact op via ons e-mailadres of bel met telefoonnummer 06 – 55 71 17 39