Tarieven

Een cursus bestaat uit 8 lessen van 8 weken. één les duurt 60 minuten. Naast Salsa wordt tijdens de cursus ook enkele keren kort aandacht besteed aan de muziekstijlen Merengue, Bachata en de Cha cha cha. Zo proeft u ook van andere Latin stijlen en ontdekt u hoe divers Salsa nu eigenlijk is. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de technieken, tips, handige weetjes, de achtergrond van de verschillende dansstijlen, ladystyling en diverse leuke figuren.

Het is niet verplicht om als koppel in te schrijven. Ook vrouwen of mannen alleen zijn vrij zich in te schrijven om de cursus te volgen. SalsaSamen doet haar best om de verhouding in de lessen tussen mannen en vrouwen evenredig te houden. Wij zorgen ervoor dat tijdens de lessen niemand stil staat en iedereen aan bod komt om te dansen.

SalsaSamen hanteert de volgende lestarieven.

Tarief cursussen ‘Senioren’ in 2019
Deze lessen hebben vrije inloop en één losse les kost €5,- U kunt dit in de les contant betalen. Het totale cursusgeld bedraagt €40,- voor 8 weken les.

U kunt het cursusgeld contant in de les betalen of overmaken op bankrekeningnummer: 

  • Ter name van: SalsaSamen
  • IBAN: NL39ABNA0817632549Onder vermelding van naam + cursus

 

Tarief cursussen ‘Alle leeftijden’ in 2019
Voor de gehele cursus bedraagt het lesgeld €70,- per persoon (8 lessen). Een losse les kost €10,-
*SalsaSamen biedt ook de mogelijkheid het cursusgeld in twee termijnen te betalen (de 1e en de 4e les). Wilt u hiervan gebruik maken geef dit dan even aan.

Voor de volledige prijslijst SalsaSamen 2019 zie onze Prijslijst SalsaSamen 2019

U kunt het cursusgeld contant in de les betalen of overmaken op bankrekeningnummer: 

T.n.v.: SalsaSamen
IBAN: NL39ABNA0817632549

Onder vermelding van naam + cursus