Prijslijst SalsaSamen

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 10 weken. één les duurt 60 minuten. Naast Salsa wordt tijdens de cursus ook enkele keren kort aandacht besteed aan de muziekstijlen Merengue, Bachata, de Kuduru en de Cha cha. Zo proeft u ook van andere Latin stijlen en ontdekt u hoe divers en leuk Salsa is. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan de technieken, tips, handige weetjes, de achtergrond van de verschillende dansstijlen, ladystyling en diverse leuke combinaties.

Het is niet verplicht om als koppel in te schrijven. Ook vrouwen of mannen alleen zijn vrij zich in te schrijven om de cursus te volgen. SalsaSamen doet haar best om de verhouding in de lessen tussen mannen en vrouwen evenredig te houden. Wij zorgen ervoor dat tijdens de lessen niemand stil staat en iedereen aan bod komt om te dansen.

Daarentegen heeft SalsaSamen een netwerk aan hulpheren- en vrouwen die klaar staan te assisteren tijdens de lessen om de verhoudingen gelijk te maken.

SalsaSamen hanteert de volgende lestarieven.

Tarief cursussen ‘Alle leeftijden’ in 2024
Voor de gehele cursus bedraagt het lesgeld €105,- per persoon (10 lessen). Een losse les kost €12,5-

*SalsaSamen biedt ook de mogelijkheid het cursusgeld in twee termijnen te betalen. Wilt u hiervan gebruik maken geef dit dan aan.

U kunt het cursusgeld contant in de les betalen of overmaken op bankrekeningnummer: 

  • Ter name van: SalsaSamen
  • IBAN: NL39ABNA0817632549
    Onder vermelding van naam + cursus

Voor de volledige prijslijst  zie onze Prijzen SalsaSamen 2024