Beste cursisten & dansers,

 

De tijd vliegt voorbij en in sommige delen van het land zijn de scholen alweer begonnen. Dit is goed nieuws! Want dit betekent ook dat de salsalessen binnenkort weer van start gaan!

 

Wij hopen dat jullie allemaal een leuke zomervakantie gehad hebben, af en toe nog met de voetjes van de vloer zijn gegaan en er allemaal klaar voor zijn om nieuwe pasjes en combinaties te leren in de lessen.

 

SalsaSamen is de zomervakantie druk bezig geweest met  een leuk en uitdagend nieuw lesprogramma te ontwikkelen. Wij kunnen jullie alvast verklappen dat er weer veel nieuws op het programma staat wat je niet wilt missen.

 

Omdat de lessen bijna weer van start gaan is het weer tijd voor de SalsaSamen nieuwsbrief van augustus die ook deze keer weer vol staat met leuke nieuwtjes en informatie. Lees dus snel verder

 

 

Proeflessen september 2019

De gratis proeflessen salsa beginners en instromers starten alweer bijna.

Weet jij nog mensen die graag salsa willen leren dansen of wil jij zelf een gratis proefles bijwonen?

Hieronder het lesrooster voor de gratis proeflessen in september. Zorg dat je er bij bent.

*Er geldt een aanmeldingskorting van € 2,50 als je iemand anders aanmeldt als nieuwe cursist en deze persoon zich inschrijft voor een cursus.

 

Nieuwe cursussen september 2019

Het lesrooster voor de cursussen september/oktober  is:

Cursussen maandag:

 • Maandag: 19.00 – 20.00 u. Alle leeftijden beginners 1 (€70,-)
 • Maandag: 20.00 – 21.00 u. Alle leeftijden beginners 2 (€70,-)
 • Maandag: 21.00 – 22.00 u. Alle leeftijden beginners 3 (€70,-)

*Mocht er niet genoeg animo zijn om een nieuwe beginners 1 groep te starten dan worden de beginners 2 en 3 een uur vervroegd. Mocht dit gebeuren dan zal dit na de 2e les bekend worden gemaakt.

Data lessen: 09/09 – 16/09 – 23/09 – 30/09 – 07/10 – 14/10 – 21/10 – 28/10 (8 weken)

Cursussen donderdag:

 • Donderdag: 15.00 – 16.00 u. Senioren salsa beginners 1 (€40,-)
 • Donderdag: 16.00 – 17.00 u. Senioren salsa instromers (€40,-)
 • Donderdag: 19.00 – 20.00 u. Alle leeftijden beginners 1 (€70,-)
 • Donderdag: 20.00 – 21.00 u. Alle leeftijden half gevorderden 3&4 (€70,-)
 • Donderdag: 21.00 – 22.00 u. Alle leeftijden gevorderden 1 (€70,-)

*Mocht er niet genoeg animo zijn om een nieuwe beginners 1 groep te starten dan worden de half gevorderden 3&4 en de gevorderden 1 een uur vervroegd. Mocht dit gebeuren dan zal dit na de 2e les bekend worden gemaakt.

 

Data lessen senioren instromers & alle leeftijden: 12/09 – 19/09 – 26/09 – 03/10 – 10/10 – 17/10 – 24/10 – 31-10 (8 weken)

 Data lessen senioren beginners 1: *19/09 – 26/09 – 03/10 – 10/10 – 17/10 – 24/10 – 31-10 – 7-11 (8 weken) *Start 1 week later

 

Locatie maandag & donderdag: Spel- en Sportvereniging De Sportbond, Zuidendijk 363 B, 3317NR Dordrecht (achter woonhuis nummer 363, naast = tegenover de Kennedy school).

 

Salsa2gether party vrijdag 6 september inclusief gratis salsa beginners workshop

Vrijdag 6 september kan je weer naar een Salsa2Gether Party in de Duivenkeet waar DJ Marian weer voor de muziek zal zorgen. Dit keer met een gratis salsa beginners workshop door Arjan en Wendy van SalsaSamen van 20.30 – 21.15 uur. Dus mochten jullie mensen kennen die graag kennis willen maken met Salsa neem ze dan gerust mee.  Zoals altijd zijn we weer van plan op deze avond een feestje te bouwen en met z’n allen op de latinklanken met de voetjes van de vloer te gaan.

 

Hierbij alle informatie over de party op vrijdag 6 september

Salsa2Gether Party
Datum: vrijdag 6 september
Locatie: De Duivenkeet, Brandts Buysstraat 3, 3314CA Dordrecht
Music by: DJ Marian
Aanvang: 20.30 uur

Salsa beginners workshop: 20.30 – 21.15 uur

Eindtijd: 01.30 uur
Entree: €5 (alleen contant, geen pin aanwezig)
Drinks & food: alleen contant, geen pin aanwezig
Garderobe: Gratis
Parkeren: Gratis voor het pand en in de omgeving (op de dijk aan de overkant)

Voorzieningen locatie:
– Ruime, sfeervolle zaal
– Airco Aanwezig
– Echte professionele dansvloer
– Food verkrijgbaar zoals bittergarnituur, patat en
meer.
– Gratis parkeren

Alle ingrediënten voor een spetterend salsafeest zijn aanwezig!

 

 

Terugblik Palm Parkies Latin Editie maandag 12 augustus

Wat een super feest was dit! SalsaSamen kan terug kijken op een spetterend en groot feest tijdens de 1e Palm Parkies Latin editie op maandag 12 augustus in het Wantijpark in Dordrecht. We hebben het de avond niet helemaal droog gehouden maar dit mocht de sfeer niet verpesten! Tijdens de gratis salsa beginners en Potjo Potjo workshop bleef iedereen tijdens de regen op de dansvloer en hebben we met z’n allen letterlijk in de regen gedanst. Gevolgd met hierna geweldige muziek van DJ Carlos en spetterende optredens van latinband Orquesta Pegasaya.

 

Diverse media (Dordt centraal, RTV Dordrecht en inde buurt Dordrecht) waren aanwezig om een kijkje te nemen en de dag later een artikel te plaatsen over dit geweldige evenement in Dordrecht.

 

Zie hieronder diverse beeldimpressies van deze avond:  (De video die bij het indebuurt artikel staat doet het niet maar daar kun je waarschijnlijk niets aan doen.)

 

Filmpje RTV Dordrecht

https://www.facebook.com/RTVDordrecht/videos/388799278346753/UzpfSTIxNDA0MTAyMDU5ODQ3NzA6MzQzNTA0OTQyNjUyMDgzNQ/

 

Artikel indebuurt Dordrecht:

https://indebuurt.nl/dordrecht/column/jip-was-bij-de-workshop-salsa-dansen-op-palm-parkies-en-dat-verliep-zo-video~88614/?fbclid=IwAR3w-SztjderIfENEiHC5d_jQSC1I5z9eskt54H5qP0V01FuDcTzthKX6cM

 

Dordtfit zondag 22 september – SalsaSamen zoekt vrijwilligers en deelnemers

SalsaSamen is gevraagd om op zondag 22 september in Dordrecht centrum Achterom tijdens het evenement Dordtfit van 12.00 tot 17.00 aanwezig te zijn met een stand en het geven van een salsa beginners workshop. Dit bieden ze aan verschillende sportaanbieders in Dordrecht als een promotiekans aan.

 

Voor deze dag zoeken wij vrijwilligers/cursisten die deze dag aanwezig willen zijn om SalsaSamen  te supporten. Denk aan het meedoen tijdens de workshop, flyeren en de bezoekers te woord staan.

 

Deze dag zijn er in totaal 5 sportaanbieders die deelnemen, waaronder SalsaSamen.

De exacte tijd dat SalsaSamen aanwezig moet zijn en de workshop gaat geven is nog niet bekend.

Het programma ontvangen we binnenkort. Zodra dit bekend is laten we jullie dit uiteraard weten.

 

Wie zou er deze dag aanwezig willen zijn om SalsaSamen te helpen de bezoekers enthousiast te maken over hoe leuk salsa dansen is:)? (dit geldt niet voor de mensen die zich hiervoor al aangemeld hebben). Geef dit dan per e-mail of telefonisch (sms/Wtsapp) door aan Wendy.

 

Agenda

 • Maandag 2 sept., donderdag 5 sept en 12 sept. gratis proeflessen beginners en andere niveaus
 • Maandag 9 sept. en donderdag 12 sept: Start nieuwe salsacursussen
 • Vrijdag 6 september: Salsa2Gether party incl. gratis salsa beginners workshop
 • Vrijdag 1 november: Salsa2Gether Masked Party incl. Zouk workshop met Erik en Linsey van Dansschool Bailamos Latino uit Breda
 • Vrijdag 27 december: Salsa2Gether X-mas & N.Y.E. Party incl. Kizomba Workshop van docenten van Danca Angolano

 

Reminder ontvangen mail dansagenda

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle Salsa feestjes in de regio Breda/Dordrecht/Rotterdam maar heb je jezelf hiervoor nog niet opgegeven?  Doe dit dan alsnog!

Een groot aantal cursisten heeft zich inmiddels al opgegeven hiervoor. Het leukste is het om uit de dansagenda een feestje uit te zoeken en er met een groepje cursisten naartoe te gaan. Succes gegarandeerd! En dames vergeet niet dat het bij de Salsa gebruikelijk is dat de dames ook een heer halen. Ga dus niet af zitten wachten totdat je gehaald wordt maar maak op die manier je avond zelf leuk.

Djan Saris, vaste assistent tijdens de Senioren lessen en helper in de avond, verzorgt en regelt dit.

Wekelijks stuurt hij mensen die zich hiervoor aangemeld hebben, een dansagenda toe die vol staat  met informatie over de feestjes in die week en andere leuke weetjes. Wil jij deze e-mail ook ontvangen? Stuur dan een e-mail met ‘aanmelding dansagenda’ naar Djan Saris. Hij heeft een nieuw mailadres speciaal voor de dansagenda geopend:  nieuwsbrief@dansagendarijnmond.nl

Of geef dit door, met jouw e-mailadres, in de lessen aan Djan of aan mij.

Jouw e-mailadres zal worden opgenomen  in de verzendlijst. Je ontvangt de agenda dan ook onder BCC, dus anoniem zodat niemand jouw mailadres kan zien. Opzeggen kan ook altijd. Stuur Djan een e-mail via de ‘beantwoorden’ knop en hij verwijdert jouw adres.

Al deze nieuwtjes en weetjes zijn ook te vinden op onze facebookpagina en website. Houd deze dus regelmatig in de gaten!

 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag!

 

Groetjes,

 

Wendy, Arjan en Djan

SalsaSamen

Tel: 06 55 71 17 39

FB: SalsaSamen

Website: www.salsasamen.nl