Beste cursisten & dansers,

 

We zijn alweer over de helft van de lopende cursussen en dus is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief van SalsaSamen.

Lees deze goed door want deze staat weer vol met nieuwe leuke informatie en weetjes!

 

Verloop nieuwe cursussen

De lopende cursussen zijn alweer bezig vanaf donderdag 30 augustus.

Nu inmiddels 5 weken verder mag SalsaSamen niet klagen over het deelnemend aantal nieuwe cursisten en oud-cursisten.

 

SalsaSamen is trots met jullie als leuke en enthousiaste cursisten en hoopt dat jullie nog lang binnen SalsaSamen zullen blijven en we met elkaar een leuke salsa danstijd tegemoet gaan. Wat ons vooral opvalt is dat wij jullie enorm zien groeien en stappen zien maken. Een schouderklopje voor jullie allen.  Wij hopen uiteraard ook dat jullie dit ook bij jullie zelf en elkaar zien.

Af en toe een complimentje naar elkaar mag best.

 

Senioren salsa cursus op dinsdagavond

Zoals jullie weten is SalsaSamen na de zomervakantie begonnen met een try-out cursus voor Senioren op een dinsdagavond in de wijk Dubbeldam in Dordrecht. We hebben de cursus drie weken de kans gegeven en uiteindelijk besloten de cursus niet door te laten gaan vanwege te weinig aanmeldingen. De paar nieuwe aanmeldingen die zich wel voor de cursus hadden ingeschreven zijn overgegaan naar de donderdagmiddag senioren salsa les van 15.00 uur in de Crabbehoeve. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. SalsaSamen heeft besloten in januari deze locatie weer op te pakken en een nieuwe Try-out te laten plaatsvinden.

 

Bij deze nogmaals welkom zowel aan alle nieuwe cursisten als aan de oud-cursisten.

 

Nieuwe cursussen & vakanties SalsaSamen

De nu lopende cursussen duren tot en met  donderdag 18 oktober. Deze laatste les zullen we ook weer feestelijk met z’n allen afsluiten. Dit betekent dat we na de laatste les om 22.00 uur de muziek door laten draaien tot 23.30 uur en iedereen de kans heeft nog een dansje te doen na de les. SalsaSamen zal voor wat kleine hapjes/nootjes zorgen.

 

De nieuwe cursussen starten weer op donderdag 1 november. Het lesrooster vanaf dan is als volgt:

 

Lesrooster nov – dec  locatie Crabbehoeve

Locatie: Crabbehoeve, van Karnebeekstraat 2, 3317 KX Dordrecht

 

Cursussen:

 • Donderdag 15.00 – 16.00 uur Senioren salsa beginners 2
 • Donderdag 16.00 – 17.00 uur Senioren salsa instromers
 • Donderdag 19.00 – 20.00 uur Alle leeftijden salsa beginners 2
 • Donderdag 20.00 – 21.00 uur Alle leeftijden halfgevorderden 1
 • Donderdag 21.00 – 22.00 uur Alle leeftijden halfgevorderden 2

 

Data lessen: 01/11 – 08/11 – 15/11 – 22/11 – 29/11 – 06/12 – 13/12 – 20/12

 

In november start SalsaSamen niet met nieuwe beginnersgroepen. De nieuwe beginners groepen zullen weer starten vanaf januari. In januari gaat SalsaSamen waarschijnlijk ook uitbreiden naar een tweede lesavond, die zal zijn op de dinsdagavond. Op deze avond zullen de nieuwe beginnersgroepen plaatsvinden. De locatie van de lessen is nog niet bekend.

 

SalsaSamen heeft de volgende vakanties gepland:

 1. Vrijdag 19 oktober t/m vrijdag 26 oktober (herfstvakantie)
 2. Vrijdag 21 december t/m vrijdag 4 januari (kerstvakantie)

In deze weken zijn er geen lessen.

 

Hulpheren/hulpvrouwen

Bij deze willen wij ook even gebruik maken van het moment om stil te staan bij de hulpheren en -vrouwen die wekelijks weer hun best doen om de lessen van SalsaSamen bij te staan en onze mooie vrouwen als cursisten in ons midden niet alleen te laten dansen. Zoals wij allen weten is in de danswereld de verhouding tussen man en vrouw niet altijd helemaal

gelijk. SalsaSamen mag trots zijn dat zij diverse hulpheren en -vrouwen heeft die altijd klaar staan. Bij deze bedankt aan alle hulpheren/hulpvrouwen en wij hopen dat jullie nog lang bij SalsaSamen zullen blijven.

 

Workshops / privelessen

Zoals jullie weten biedt SalsaSamen nog meer aan dan alleen groepslessen. De afgelopen maanden heeft SalsaSamen weer diverse aantal leuke opdrachten mogen uitvoeren zoals privélessen, die vaak leiden tot nieuwe cursisten in de groepslessen, diverse  salsa beginners workshops zoals bij “The End of the Season party” van Striktly op het Afrikaanderplein in Rotterdam, De ouderenmiddag van de Gemeente Dordrecht waarbij RTV Dordrecht aanwezig was hiervan verslag te doen, een salsa beginners workshop tijdens een braderie op het winkelcentrum Bieshof in Stadspolders Dordrecht.

 

Voor een sfeerimpressie van deze activiteiten zie de foto’s op de site https://www.salsasamen.nl/fotos/ of bezoek en like onze facebookpagina www.facebook.com/salsasamen

 

SalsaSamen hoopt in de toekomst nog veel van deze leuke activiteiten te mogen verzorgen.

Dus……….ben jij op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsfeestje? Of weet je iemand die graag privélessen wil, die gaat trouwen en een leuke openingsdans zoekt of een verrassing als verjaardagscadeau?…….Heb je dan al eens gedacht aan SalsaSamen? Voor ons is alles bespreekbaar en mogelijk.

 

3e Salsa2Getherparty

Het is bijna zover, de derde Salsa2Gether party! Deze vindt plaats op vrijdag 5 oktober in Dordrecht.  Een avond vol gezelligheid, salsa, merengue, cha cha, bachata en kizomba by DJ MC, feestelijke aankleding, warme sfeer, en gratis parkeren.

Info party
Salsa2Gether Party
Datum: vrijdag 5 oktober
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 00.30 uur
Entree: €5 (pinnen niet mogelijk, wel voor consumpties)
Locatie: de Crabbehoeve, van Karnebeekstraat 2 te Dordrecht
Garderobe: gratis
Music: By DJ Mathieu
Parkeren: gratis in de omgeving

 

SalsaSamen agenda

 1. 5 oktober: Salsa2Getherparty
 2. 19 oktober t/m vrijdag 26 oktober (herfstvakantie)
 3. 1 november: start nieuwe cursussen Senioren & Alle leeftijden locatie Crabbehoeve
 4. 21 december t/m vrijdag 4 januari (kerstvakantie)

 

Reminder ontvangen mail dansagenda!

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle salsa feestjes in de regio Breda/Dordrecht/Rotterdam maar heb je jezelf hiervoor nog niet opgegeven?  Doe dit dan alsnog!

Djan Saris, vaste assistent tijdens de Senioren lessen en helper in de avond, verzorgt en regelt dit.

Wekelijks stuurt hij mensen die zich hiervoor aangemeld hebben, een dansagenda toe die vol staat  met informatie over de feestjes in die week en andere leuke weetjes. Wil jij deze e-mail ook ontvangen? Stuur dan een e-mail met ‘aanmelding dansagenda’ naar Djan Saris, e-mailadres:  djan.saris@hetnet.nl

Of geef dit door, met jouw e-mailadres, in de lessen aan Djan of aan mij.

Jouw e-mailadres zal worden opgenomen  in de verzendlijst. Je ontvangt de agenda dan ook onder BCC, dus anoniem zodat niemand jouw mailadres kan zien. Opzeggen kan ook altijd. Stuur Djan een e-mail via de ‘beantwoorden’ knop en hij verwijdert jouw adres.

Al deze nieuwtjes en weetjes zijn ook te vinden op onze facebookpagina en website. Houd deze dus regelmatig in de gaten!

 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag!

 

Groetjes,

 

Wendy & Arjan

SalsaSamen

Tel: 06 55 71 17 39

FB: SalsaSamen

Website: www.salsasamen.nl